ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Οι προτάσεις μας για το γάμο του 2016....!

Αν σκοπεύετε να παντρευτείτε αυτή τη χρονιά, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τις φετινές τάσεις που δεν αλλάζουν και πολύ από αυτά που είδαμε και τη προηγούμενη. Κυριαρχεί και πάλι έντονα το vintage στιλ αλλά με πιο rustic επιρροές. Αγαπημένα υφάσματα και για φέτος είναι η λινάτσα και η δαντέλα. Αγαπημένα χρώματα είναι βεραμάν, σάπιο μήλο και γενικά γήινες αποχρώσεις. Και από λουλούδια θα προτιμήσουμε τα πιο φυσικά, άνθη που μας θυμίζουν όμορφους ανθισμένους αγρούς.

Οι προτάσεις μας για τη βάπτιση του 2016....!

Και στη βάπτιση το vintage στοιχείο θα εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί με αντικέ αντικείμενα, αγαπημένες παιδικές φιγούρες άλλων εποχών, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι προτάσεις από κινούμενα σχέδια και παραμύθια.

Άλλες εκδηλώσεις του 2016...!

Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις εκδηλώσεων δεν μπορούμε να ορίσουμε κάποιο στιλ αλλά πάντα ακολουθώντας νέες τάσεις, καινοτόμα υλικά φροντίζουμε να σχεδιάσουμε για εσάς τη πιο σύγχρονη πρόταση που θα κάνει την εκδήλωσή σας μοναδική!

Θα χαρούμε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό για εσάς ευελπιστώντας να ανταπεξέλθουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται στις προσδοκίες σας!