ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

“Κάθε εκδήλωση, μια νέα πολιτιστική δημιουργία”

Η Cultural Events είναι μία νέα εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων, η οποία συγκροτήθηκε από μία ομάδα επαγγελματιών από το χώρο των διοργανώσεων, της διακόσμησης, της επικοινωνίας, των μέσων, του πολιτισμού και του τουρισμού, οι οποίοι έχοντας τη σχετική εμπειρία και πείρα αποφάσισαν να προσφέρουν τις γνώσεις, τη δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό τους στους πελάτες που θα τους εμπιστευτούν σε μια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική στιγμή, με σκοπό ένα άριστο και άκρως επαγγελματικό και σύγχρονο αποτέλεσμα.

Το κίνητρο για μια νέα επαγγελματική, εταιρική πρωτοβουλία σε ένα τόσο διαδεδομένο και ανταγωνιστικό κλάδο ήταν η επιθυμία μας να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό με όσο γίνεται πιο άριστες ποιοτικά υπηρεσίες στη διοργάνωση γάμων, βαπτίσεων ή άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων, δημιουργώντας και διαδίδοντας πολιτισμό μέσω του επαγγελματικού και σύγχρονου σχεδιασμού των εκδηλώσεων.

Η Cultural Events από το 2015 δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Σαντορίνη προσφέροντας μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών στους πελάτες της.

“Η ομάδα μας, το εφόδιο μας”

Η Cultural Events στελεχώνεται από μία εξαιρετική ομάδα συνεργατών, οι οποίοι διακρίνονται για το ήθος και την αγάπη τους για τη δουλειά τους. Σκοπό τους αποτελεί η συνεχής ενημέρωση, η εξειδίκευση και η χρήση νέων τάσεων και τεχνικών, ώστε να προσφέρουν ανά τομέα και συνολικά το καλύτερο και το πιο σύγχρονο τεχνολογικά αποτέλεσμα στον πελάτη.

Αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη κάθε είδους κοινωνικής, ψυχαγωγικής και πολιτιστικής εκδήλωσης σε όλη την Ελλάδα, όπως γάμους (θρησκευτικούς & πολιτικούς), βαπτίσεις, δεξιώσεις, party, εταιρικά project (διαφημιστικά & προωθητικά), συνέδρια – ομιλίες, video clip και ντοκιμαντέρ…